i åre

Nu ligger jag och Isabel i sängen och ska se one tree hill. Vi har just bastat och gjort oss i ordning, är helt döda efter en dag i backen. Ikväll ska vi ut och äta på någon restaurang och gratta min moster som har fyllt år.

Hejs


förra året.

dm

Igår var vi och spelade DM i boden. Förlorade en och vann två men vi kom ändå till final, så idag klockan ett är det final mot Strömnäs. I vanliga fall är vi ett ungt lag men idag blir det ännu mer yngre spelare eftersom jag drar till Åre och Cajsa hoppar på kryckor.. Hoppas på ett guld iallfall.

Nu har jag laddat upp med massa OTH avsnitt och det senaste avsnittet av Vampire Diaries som jag kan se under den långa bilfärden.

Ha det bra. Hejshemklickat från hm


till emmarebecka sandberg säger -balla balla brudar

Har mediaproduktion nu, fast våran lärare har magsjuka så sitter på facebook istället. Sen har vi matte och efter det går jag nog till Sannas lägenhet som jag har för mig själv i 10 dagar nu :)hatar komma på rubriker

Har inte bloggat på ett tag så jag kan börja med att säga att vi kom till final på lilla-vm men förlorade mot boden, så det blev silver.

Hade lovat mig själv att plugga hela kvällen men blev less efter ett tag (som vanligt) så jag beslöt mig att följa med Emma och se hockey. Kan säga att det var mycket roligare än sitta hemma och plugga, slaggis och vinst det kan nog inte bli bättre? Kommer dock ha ångest över detta beslut imorgon, tur vi slutar 11.20.

Slutpratat om plugg & hockey. Godnatt!