äntligen hemma!

orkar inte blogga egentligen , men gör de iaf ;> har ju varit i boden på läns i helgen. Berättar mer sen, är så himla trött kom just hem!

Jacke skriver

Nu har rebecca farit till skolan, men  de va typ en halvtimme sen, ja börjar it förrän tio i tio idag så ja får sitta här å vänta;)
har fördrivit tiden med lite puzzlefarter, men de är ändå en halvtimma till innan ja ska fara, vi får väll se va ja hitt på,
har bara en lektion idag (: sen skulle ja nog få äta tacos här sen ska rebecca på läns så då ska ja fara nånstans men vet it vars, kanske far ja å hälsar på nån :)

hejdå


handbollsträning

idag blev det bara handbollsträning. skulle egentligen fara på fotbollsträningen men då kom jag på att jag att jag inte ska vara me på matchen på söndag hinner inte för har läns. så då tänkte jag att jag tränar handboll innan läns :)

när jag kom hem från träningen såg jag jackes moppe. då hade han varit hos mig i typ 2 timmar me min syrra ;) hahaha. han skulle överraska mig =) eller nä, han skulle hämta en tröja sen trodde han jag skulle komma hem tidigare!
nu ska vi sova (:

godnatt sov gott.



torsdag

idag gick de dåligt att stiga upp.. Fick stressa till bussen hade ungefär 10 min att klä mig och packa gympa kläder!
vi hade först matte, sen hål från halv 10 till 5 över 12, och på Svenskan fortsatte vi att se utvandrarna sen rugby, det var skit kul =) det är så kul när man tacklar ner varann och så, sen engelska och då gjorde jag inte nånting ;) haha!
ikväll har jag både fotboll&handboll, tror jag hinner på båda men vet inte om jag borde fara på båda eftersom jag har läns imorgon till söndag! äh får se hur jag gör :D

Idag när jag kom hem i mitt rum så var det städat! Vilken befrielse slippa städa de, tack mamma :)

välkommen hem!

ikväll kom sanna hem från Bulgarien :D kan inte fatta att hon har varit där, känns inte som att hon har varit bort nå. haha! men jag fick en jätte snygg klocka och kofta av hon, tack <3 visar bilder imorgon eller nå.. har inte tid nu, måste sova! och i helgen kommer jag inte kunna sova ut nå eftersom det är läns, då vaknar vi typ ännu tidigare ;S

fysträningen gick bra , och den var ganska rolig också :)

godnatt, sov gott :)

the eye

idag skulle vi ju se film, the hills have eyes. Men det blev inte för att Joel hade bränt den och då gick den inte och se ;P
så det blev the eye ist me jessica alba :) jag tyckte det var en riktigt bra film. inte så jätte skrämmande film :)

sen var vi med sjuorna och körde nå lekar och fyllerundan, när man snurrar och tittar ner i marken typ 15 varv sen springer man en konbana! ;> Jag är inte bra på de. Blir så lätt yr, men kul är de!

              

klister

har haft handbollsträning, de va skit kul ;) tränade me klister (y) fast fick sår på fingrar inte mys, svider som fan!
äh får tåla det :) har fys imorgon, träning torsdag fre lör sön läns handboll i boden sen på söndagen har vi match typ i Boden så far nog direkt från läns till matchen ;)

när jag väntade på skjutsen till träningen så pröva jag trixa lite, och jag har blivit riktigt dålig ;> haha! en sommar nötte jag och camilla trixa på fötterna, och då blev vi typ bra. haha .

hittade några gamla bilder på oss. hahah


















ajajaj

HAHAHHA



hahhaha, båda jag och eve har vg i bild, om ni inte ser så är de jag till vänster och eve till höger.


tisdag

skolan idag var inge jobbig. först matte i 40 minuter och vi gjorde ingenting kollade bara på boken typ haha!
sen på svenskan och so såg vi utvandrarna eller nå sånt ;> sen hk, vi har fått en ny lärare och jag kan säga att hon är mycket petigare på båda bra och dålig sätt, men hon var också jätte snäll =) sen bild och då gjorde vi it så mkt och vi fara hem med 3 bussen :)

haaaaandbollsträning ikväll :) hoppas vi ska träna med klister (y)

glömt ställa väckaren

idag vaknade jag utan väckare, hade glömt ställa väckaren och vaknade 5 i 8 :o bra av mig :)
idag har jag ma,so,sv, hk och bild =) det är inte så jobbigt som tur är, för de är inte så långa lektioner.
juste, imorgon ska våran klass se the hills have eyes ;) Jag skulle ta me den, hoppas den inte är så råpig
som vissa av våra filmer är ;p annars skulle joel fixa de.


första skoldagen, redan less

Kom just hem från skolan. Nu när man börjar 9:an är det inte alls roligt första skoldagen, det är ingenting nytt! förutom sjuorn som mest bestod av emos kändes det som.. och samma gamla tråkiga skola om inte tråkigare iår känns de som. Usch blir typ deppig när jag tänker på det. det här var första skoldagen och jag är redan less ;s

mycke snack och lite verkstad

ja .. jag som sa att jag skulle lägga mig tidigt idag typ 9-10 sa jag, och klockan är nu 12,
 mycke snack och lite verkstad hahah =)
äh, jag kommer säkert ta mig upp imorgon, hoppas jag!



bussen går kl 8.00 ;s

6-2

idag spelade vi match mot Assi.  man kan tro vi förlorade med 6-2 men vi vann med 6-2 ;) gjorde 3 mål, passa till dom andra :) eller två var hörnor jag la! ;> men vi har en konstig serie, men sprolla dom låg etta i serien, eller dom vann den och nu spelar vi om den för det var ett lag som hoppade av, äh det dära blev tjorvigt! dom vann iaf serien .

har sett jackes match och dom vann med 5-3 tror jag :) han gjorde 2 mål! :D Jag och pappa ska snart hämta moppen som gick sönder igen...



match

nu far jag på match mot assi i kalix, usch va jobbigt! hatar åka bil så långt..

kung pow

idag har jag och jacke kört moppe gode mycke! vi tog min moppe och skulle fara till hattudden, Men då gick moppen sönder igen. Men vi tog oss till jacke som tur var (y) nu blir det fjärde gången vi lämnar in den. Men dom sa att om vi kom in med den igen så skulle vi få laga den gratis. Hoppas den blir bra, för den är ändå härlig och bra att köra , när den väl funkar!Sen åt vi plättar hos jacke och for tillbaka till Lillpite (eftersom hans moppe var där) och började om våran resa till Hattudden. Sen tog vi typ en omväg dit, men vi kom iaf fram =) Sen var vi där ett tag och skulle hem. När vi var påväg hem märkte vi oljan var typ slut så vi fick ta en omväg för att fara in till stan och köpa olja .. sen körde vi raka vägen hem!

Ikväll har jag jacke och ida sett Kung Pow, inte en Rebecca film och det var en Jacke film, den är typ gjord för han! Jag måste vara på nått konstig humör för att tycka den är bra.

Jag och ida ska sova snart har match imorgon mot assi! nu ska vi kötta. För är less att förlora som vi jämt gör!
go' natt.




hämta moppen

har varit hos emma ett litet tag nu :) jag , jacke och pappa ska hämta moppen som äntligen blivit klar (y) fast den har vi har haft den på lagning två gånger tidigare fast då har den inte varit lagad typ ;s så jag och jacke ska köra hem den så hoppas den är lagad :) Ikväll ska vi ut och äta för min farfar fyller år! sen ska jag vara med emma ;)


filmtips





Alla dom 3 filmerna var jätte bra, som sagt älskar barnfilmer

5-0

matchen idag gick inge vidare bra mot Öjebyn ... 5-0 i baken! den matchen vill jag inte ens tänka på.


blonderat

idag färgade Sanna mitt hår! eller vi blondera de, eftersom jag hade ganska mycket utväxt ;) det blev ganska bra! lite fläckigt, men jag väntar ett tag om jag ska fixa det!

 
före                                                                                            efter

nu kom Jacke och han hade köpt Godis och Dricka! <3

hejdå sanna!

Har just sagt hejdå till min syrra som ska till Bulgarien med Krille och massa till =) så det är bra hon inte är själv.
Hoppas hon får det kul, och inte blir kidnappad eller nå! kommer sakna dig.

jag vill också utomlands!!


<3

MAMMA MIA

var och såg bio med johanna jennie eve och johannas mamma :) å vad jag älskar den filmen! en rebecca film. Älskar alla låtar dom sjunger, man vill bara ställa sig upp dansa & sjunga med, som man tyvärr inte kunde .. eftersom man var i en biosal så man inte är själv. Men jag ska se den här hemma eller med kompisar och då ska jag sjunga & dansa! Om man inte tycker om abba-låtar eller musikal kanske det inte är en film att se. Men jag tycker inte om musikalfilmer men det har var så himla bra! man går ut med ett leende på läpparna från biosalen :D


tandläkarbeskök

nyss var jag hos tändläkaren! klev upp kvart över 8 och det gick faktiskt bra =) måste nog vända på dygnet nu eftersom att vi börjar skolan på Måndag.. eller jag ska iaf försöka. Det gick bra hos tandläkaren tog 2 sprutor som alla andra 3 gånger jag dragit ut tänder så gick de bra och det gjorde inte ont. Sen drog hon ut tanden som är lite läskigt, man tror att man ska känna när hon drar lös den, men inte gjorde jag det ;> som tur var.

Handbollsträning halv 1 idag, kulkulkul =)


tandläkaren

har varit hos emma ikväll med johanna =) Har regnat hela dagen idag ... vi spelade Galen Panna och pratade :)

ska vakna tidigt imorgon ;s ska vara hos tandläkaren klockan 9 och dra ut en taaand! fjärde tanden jag drar ut nu. T ur att jag inte tycker det gör nå ont att dra ut tänder eller ta bedövning. Jag kommer väl somna i tandläkarstolen för att jag är så trött. Nej, det kommer nog inte hända. För jag blir jämt nervös just innan dom ska börja ;>
sen blir det haaaandbooolls träning,


nej usch, alla dom dära läskiga sakerna skrämmer mig!

pentryt/bergsklättring

jag,jacke,viktor ochlinn for ut och åt på pentryt! på vägen dit blev vi stoppade av Polisen, men både linn och jacke hade körkort, men tjejen sa till jack - jag tyckte du lullade på lite på vägen, kan du erkänna det själv? hahahha.
På pentryt åt jag de vanliga friterad kyckling och lika gott varje gång. Älsklingen bjöd mig på middagen <3 tack, du är bäst!Efter de for vi på coop och handlade chips,dricka, godis och dipp ;) när vi kom till jacke kom vi på att vi ville till eliasgrottan. så vi for dit och började våran vandring med massa saker! men vi kom till grottan med en stor omväg så vi fick klättra lite mer än vanligt. sen gick vi ner i grottan som har blivit mycke mindre än förr för det ha rasat igen lite. jag vet egentligen inte hur jag vågar ner dit men =) Sen skulle vi ändå upp till toppen för att grilla och så! Och det såg inte så långt ut. Men lättare sagt än gjort. För brant var det och vi fick klättra och svettas och bära saker, mycke jobbigare än ett fyspass. men vi tog oss upp svettiga! ;) vi grillade där och mysde och såg på utsikten av Svensbyn! Sen sent på kvällen när det var skit mörkt gick vi hem som gick mycket bättre eftersom det var nerför mindre packing eftersom vi hade ätit upp det mesta. Det gick iaf bra och vi tog oss ner (y) en sak var konstig, jag var inte nå rädd när det var så där mörkt i skogen som jag brukar vara efter alla skräckfilmer jag har sett!

BILDER KOMMER SENARE (:

sol


japp, nu är det sol. Och snart böjar skolan. Så nu äre bara njuta av solen och hoppas den stannar till skolan iaf börjar om :) men skulle inte förvåna mig och det nu blir regn sen när skolan börjar är det skit fint väder då man måste sitta inne i dom tråkiga klassrummen!

ut och äta

nu håller jag på fixa mig! Jag linn viktor och jacke ska ut och äta ;) efter de ska vi nog grilla eller nå! kul kommer det iaf bli.


godnatt


sovgott - visst är han gulli som suger på tumme och sover med gossedjur? hahha!

ett halv år

idag har jag och jacke varit tsm 6 månder <3 fast känns som mycket längre eftersom vi var kompisar så länge innan :)
så idag har jag äit taco på hans stuga och myst. sen for vi till viktor och var med han och linn! imorgon ska vi ut och äta med dom. skulle egentligen göra det idag men viktor hade hockeyträning till typ 8 så vi hann inte..



jag älskar dig -v-

egen ansiktsmask

igår gjorde ju jag och ida egen ansiktsmask! den fungerade bra, fast vi gjorde lite fel. Det stod om den rinner för mycket kan du mixa i lite havregryn, men vi råkade he mycke! Sen såg vi Kung Fu Panda och dippade Gurka och Morötter! ;)

Receptet om nån vill pröva göra en egen ansiktsmask.
  • 1/2 skalad gurka
  • 1 kiwi
  • 5 jordgubbar (jag och ida hade inga jordgubbar)
mixa till en jämn massa. Om den rinner för mycket kan du mixa lite havregryn. Massera in huden tills den är exfolierad. Den kan sedan ligga på 10 minuter. Tvätta av den med rinnande varmt vatten!


Soda stream, kiwi, Gurka,Morötter (y)






mys med ida

Det blev inget eget fyspass för mig och ida, utan vi har träning imorrn ist :)
nu står jag och ida och ska göra egen ansiktsmask, har aldrig gjort det förr nån som har prövat det?vi ska iaf göra ansiktsmask och äta morötter och gurka och dippa och se film! ;>vi lyssnar på musik , på Bag in da box typ nya basshunter men den är ändå härlig låt haha


regnet det bara öser ner

ingen fys pga det regnar så mycket.. Jag och ida tänkte ta tag i en egen träning i vårat "träningsrum" där vi har löpband, träningscykel och nån mer maskin som jag it vet vad den heter ;P och göra egna övningar! men vi får se hur det blir med den saken. haha!

jag kollar på kläder på internet! vill bara beställa alla snygga kläder jag hittar, men måste vänta tills jag får money, Har ju lagt alla pengar på gbg & pdol! suger att inte ha pengar. kanske ber mamma snällt att vi två far in till stan. kan ju säga att jag vill ha lite kläder till skolstarten! haha, skulle passa perfekt nu när hon är ledig & det är så dåligt väder. (y)

palt

Idag har jag varit me ida! eller hon sov här :) igår såg jag,ida och jacke bortspolad, älskar barnfilmer.. Idag såg vi os hela dagen typ, det är kul vilken sport det än är bara Sverige är med.

Idag åt vi palt, de var jätte längesen jag åt det! det är så gott, och ser så äckligt ut.. en degklump med sylt och smör som är så gott,

ikväll är det fysträning, känns skönt! För jag känner att jag måste springa lite och sånt , det börjar närma sig läns nu!


jag vet, det ser äckligt ut!


kung fu panda

igår kunde inte jag och jacke sova, så vi såg film! Sanna tyckte vi skulle se kung fu panda, och den var värd att se.härlig film och min humor (y)

vad ska man göra idag i det hära tråkiga vädret? ingen aning.


irene huss

Efter jag och johanna hade sett final destination, så kom julia på besök för imorrn flyttar hon till gbg hon ska gå handbollsskola där! Vi bakade kladdkaka och chokladbollar, muumms! Sen såg vi den nya filmen Irene huss - tatuerad torso. eller jag tror den är ganska ny, haha! En som beck och wallander filmerna, så tycker man om dom filmerna ska man se den!


final destination

idag så jag och johanna fd , haha! Såg dom i fel ordning så vi visste vilka som skulle överleva. men sprolla! den var iaf jätte bra :) älskar Final Destination filmerna.


kan inte somna

det är så tråkigt har kollat alla bloggar man läser + lite till, kollat pixbox och ingen på msn!
egentligen kan jag säkert somna om jag lägger mig i sängen och försöker, men jag känner inte för att sova nu! kanske egentligen borde det så jag inte sover så länge imorgon..



hos emma

Nu kom jag just hem från emma! vi såg Rosa - the movie. Har sett den förr, men jag tycker den är så bra! ;> och Ville är så himla snygg & snäll. haha! Sen badade vi typ i 1,5 timme i emmas pool. Jag och johanna hade satt upp håret för att inte doppa håret, men he gick inte så länge så hade båda blött hår (; haha.


oavgjort

idag hade vi match mot assi, Det var 0-0 ganska länge, och jag hade 1 chans jag kunde ha gjort mål riktigt bra med vänster men han for ovanför målet . haha! i andra halvlek gjorde dom 1-0 .. och vi blev en spelare mindre camilla fick rött kort .. Jessica var jätte nära att göra mål men den for utanför =( Sen gjorde jag mål ;) Sen tappa jag luften för jag hade sprungit så mycket, eller kanske it mycket men kunde då inte få in nån luft. Men jag gick av hämtade andan och gick ut igen! ;> Och just när jag kom ut fick jag en jätte bra passning av nån så jag kom fri men målvakten räddade .. aja, matchen blev iaf oavgjord!


Gothia 08

lördag

igår for jag till ida , vi gjorde pizza och åt! sen drog vi till jacke, var dära ett tag ;) Ida var gode så överaktiv. haha, sen lugna hon ner sig då drog vi in till Stan på hemmakväll och hyrde Flight 93 som handlar om ett av flygen som blir kapat den 11 september. Ganska seg i början men annars var det bra, eller för att den är verklighetsbaserad.
Martin kom till hemmakväll och följde med oss. ;> sen for vi på Sandön och grilla, tillslut fick vi upp en liten brasa men hade ingenting att grilla. Så då for vi till Jacke och spelade Gh klarade ännu en till Hard låt! :) Sen for jag och ida till mig och sov.

Hemmamatch idag på kyrkplan :) hoppas på seger!


vända på dygnet

måste försöka vända dygnet på något sätt.. eller inte än! det är ju typ 2 veckor kvar av sommarlovet! men sen när det är skola måste jag de! för nu somnar jag 3 halv 4 och vaknar 1 , och när jag vaknar då är jag ändå jätte trött.

Nu ska jag följa sanna och krille till ica, hon tyckte jag skulle följa, hennes kommentar var -du sover bara och sitter vid datorn.

mörka nätter

nu börjar det bli mörka och tråkiga nätter.. När man åker moppe hem den hära tiden ser man inte ett skit ;s men sitter typ och väntar på att det ska komma upp nånting från skogen! usch, det är faktiskt riktigt läskigt ;p vill inte att hösten ska komma..

idag sprang jag 45 min och såg på hancock medans, sen sprang johanna i drygt en timme :) bra jobbat! Sen for vi till ok köpte chips och for till blåa huset jackes blåa hus! då kom linn och viktor och vi spelade lite gh. jag klarade 2 låtar på Hard det går framåt haha. Sen blev viktor, linn och jacke sugen på mat så vi drog till Sunes käkade och for till jackes stuga. Men då var det bara jag, johanna och jacke. Vi spelade hjärter 7 och Bluff , Vann i båda spelen!

Juste ja somsagt så såg jag och johanna hancock medans vi sprang på löparbandet! och jag började som vanligt gråta. haha


MÅNDAGSBARN


skön låt (y)

SPRINGA

idag måste jag ut och springa i en timme =)
 fast jag tror jag ska springa på vårat löpband här inne 
! För mig går det mycket lättare att springa på det! :)


ikväll
hade jag martin,ida och jacke tänkt hitta på nånting men får se om det blir nånting av det!



final destination 2

idag såg jag,johanna och ida fd2 ;> jag vet .. vi går i fel ordning haha men sprolla. dom är lika bra för de :) eller man kanske för veta nåra saker lite fel men sprolla. Jag har fastnat för dom filmerna nu! tycker dom är riktigt bra, fast kanske lite overkliga och så men vad spelar det för roll de är ju bara film =) vi såg också fd3 idag med för johanna hade inte sett den.

juste ja , vi var också och såg jacke spela med lif div 4 men dom förlorade med 4-0. Men förra gången dom mötte dom vann dom med 3-1 eller nå, :)


VÅFFLOR

jag år nyss våfflor med sylt och grädde! mumms. var jätte längesen jag åt det :) ikväll ska jag kanske fara och se jacke med div 4 dom möter Infjärden, men ska försöka få nån med mig det blir mycke roligare då! ;D
funderar på att se nån bra film, nån som har nått bra filmtips? (y) :D


NUDLAR

Passa på att blogg medans jacke är på toa, han tycker inte om att jag bloggar när jag är med han ;)

Vaknade kring 1 idag . kunde ha sovit lite till =) Men var tvungen vakna eftersom jacke hade legat och vänta från halv 11. eller han spelade lite spel. Åt nudlar till frukost idag, göött! Idag kanske jag ska se jackes match om jag inte har något annat för mig. Ska kanske vara med nån. Vill försöka hitta på något varje kväll eftersom det är snart skola igen :/
måste gå nu hörde jacke spola! hahaha.

ha en bra dag :)


GODNATT

nu ska jag och jacke gå och sova! känns väldigt skönt för min kropp är alldeles trött efter fysträning, träning och match efter varann!

Sov gott, godnatt :)
 

SEVEN NATION ARMY

nu är jag nyduschad och fräch..

kom nyss hem från Luleå typ! ;> matchen gick inte så bra, vi förlorade med 1-0 men vi kämpade iaf bra! Börjar bli van att förlora nu.. Men det är för att vi är i en högre serie och möter typ 92, 92 och 90 och vårat lag är nästan bara 93:or, några få 92:or ;) tack för ni som önskade mig lycka till i det förra inlägget =) nu ska jag viiiila, min träningsverk i magen efter fysen i söndags blir inge bättre. lika jobbigt varje gång som jag ska sätta mig upp! haha.


haha jag i vitt på gothia ;> fråga inte vad jag gör med
armen ;o hahah

Övre raden fr vänster: Arne,Linn,Anna,Jessica,Anna,Frida
Nedre raden fr höger: Helena,Jag,Jennie,Angelica,Sofie,Alle,Johanna,Amanda,Ida,Camilla och Thure!
några stycken är inte med här på bilden! ;>

MOT LULEÅ

har just ätit Pizza ;) perfekt middag innan match. haha! Klockan 6 bär det av till Luleå för att möta Lira. Hoppas på vinst, var inte med förra gången vi mötte dom så vet inte om dom är bra eller dåliga!
sanna,mamma och krille har varit på IKEA idag! och dom kom hem med full bil . alltid kul med nånting nytt =)

Nu ska jag bytaa om , hejdå.

HEJ!

nu har johanna äntligen vaknat :)

vi sitter och lejdar oss för jacke i webcam, och snygga är vi då inte hahhahah! ikväll har vi match på Lira får se hur det går =) nu ska jag och johanna fortsätta  lejda oss ;) här nere ser ni ett exempel på hur lejda vi kan vara! ;> hahah



om ni inte ser så är det jag och johanna!

HOS JOHANNA

nu ligger jag hos johanna vaknade just . men johanna ligger och sover än =) får se hur länge hon sover. men jag tog ju med min dator för vi skulle se film på den, så kan sitta på den tills hon vaknar!

igår blev jag och johanna sugna på godis (som vanligt) så vi gjorde typ daim eller kola , gott var det iaf :) Klockan halv 11 eller nå så ville johannas mamma ut och köra vagn med blajen johannas häst, men det var så mörkt! Men då for jag och johanna ist! ;> det var lite läskigt i skogen men kul. För lite kläder hade vi då inte! När vi kom hem igen så började vi se norbit och åt kolan. Sen efter det så var båda jätte trötta och somnade.


Johanna rider Blajen :) tagen i vintras.

norbit

nu ska jag gå över till johanna! ;> ska se norbit. Rolig men ganska jobbig film att se (ni som sett den vet nog vad jag menar). haha vi ska bara ta de lugnt efter träningen och se film och sen ska jag sova där ska ha med mig datorn för filmen är där så kanske skriver nått inlägg om dom har trådlöst internet eller nå haha! =)) ha en trevlig kväll .



VINTERKYLA?

träningen idag gick ganska bra! helt seriösa var vi väl inte men. I slutet av träningen blev det så kallt så det kändes nästan som vinterkyla ;s sommarvärmen for lika fort som den kom! Det hära har typ varit ett sommarlova utan sol =( inge kul.. Och det skulle inte förvåna mig om det bli fint väder när skolan början om, då man måste vara instängd i ett klassrum och i den fulast & tråkigaste skolan (sjulnässkolan) man får väl försöka hitta på nått kul utan sol&värma dom sista veckorna av sommarlovet! ;> skulle gärna vilja besälla en utlandsresa som många ska göra pga sveriges dåliga väder.

nu ska jag hoppa in i en varm dusch och sen äta nånting, känner att jag börjar bli hungrig! hade bra.


skulle inte vara helt fel att fara utomlands, =)

ida,sanna,jag,krille första dan på kreta07, blekfisar :)

Krille och Sanna


Elafonissis , ska man till kreta är det nästan ett måste att fara dit :)

final destination 3

igår efter fysträningen blev jag och ida sugna på att fara in till stan på hemmakväll hyra en film och köpa godis :) så anna var snäll och skjutsade in oss! vi hyrde filmen final destination 3, hade sett den förr för länge sen! så minns inte allt vad som hände i filmen. Vi for till jacke och såg filmen. jag tycker det är supersuper bra, läskig och spännande  =) Har inte sett ettan eller tvåan, någon som har gjort det? dom verkar bra! så ska ladda hem dom eller nå och se dom med!

FD3



om du inte har sett den tycker jag att du ska göra det =)

SLITEN...

jag vaknade kring halv 12 i idas säng idag.. och jag var jätte trött! kändes nästan som att klockan var 7 på morgonen eller nå, men vi steg iaf upp och gjorde lyxfrukost eller lyxfrukost för oss. det vanliga är oboy med rostade mackor inge pålägg =) men idag kokade vi faktiskt ägg och hade på mackorna, det är svin gott =) nu ligger jag i soffan och är sliiten! och fotbollsträning ikväll, hade ju fys igår och match imorgon! aja får väl tänka positivt, kondis och vältränad =)

nu börjar det närma sig skolan ... jag får panik! vill inte börja 9;an, nationella prov och vi ska få nya lärare och massa tjorv.. och det som är mest svårast är valet för gymnasium jag har ingen aning om vad jag vill gå ;o tillslut kommer det bli barn och fritid eller nått tråkigt! ;s usch .. ska försöka komma på vad jag vill bli ;) Och ska försöka få så mycket tips som möjligt innan jag väljer! någon som kan tipsa nånting? =)

STAVSJÖN

Idag for jag,mamma,pappa,sanna,jacke och krille och fiskade, vi skulle fara till stavsjön men vi bestämmde oss för att fara till en annan sjö! Direkt vi stoppa ner metspöt så nappade, inte så jätte stora abborrar men inte så småa heller :) Och jacke fick den största en stor gädda och krille fick dom minsta abborrarna =)

ska ha fysträning snart ..... och jag har typ haft eget fyspass idag på myren där vi fiskade! jag vill bara sova nu är jätte trött.  efter träningen ska jag till Ida och sova dära! (:


Gäddan som Jacke fick


Jag och Krille


Krilles lillfisk


en liten groda jag hittade!

KOM INTE PÅ NÅN RUBRIK

ikväll så for jag och jacke till linn och viktor! vi åt jordgubbar hoppade lite på hennes studsmatta och såg en dålig film som ändå var lite bra.. fast den var typ sjukt konstig ;s haha! sen kom amanda och jessica, då tog vi mopparna och for till svensbyn.. vi visste inte vad vi skulle göra, men efter att vi hade stått 5 minuter i svensbyn och frös for vi till jacke!där spelade vi gh och jag linn amanda och jessica började baka kladdkaka medans jacke höll på att spela en av dom svåraste låtarna på gh och då kom jag och störde han och frågade vart vispen var och då failade han! förlåt =(

LITE BILDER



LILLPITE-KALIX

Jag och Linn var och såg Lillpite spela! Jacke gjorde 2 mål =) men matchen slutade 3-2 .. men jackes mål
var då himla snygga fintade målvakten båda gångerna. Viktor höll på att göra mål men den tog i stolpen ...

får se vad jag linn viktor och jacke hittar på!


nästa Ronaldinho eller nå ;)

MATCH

idag ska jag se jackes match, tror dom mötte kalix. =) linn ska komma och hämta mig med moppen sen far vi och se matchen. sen ikväll ska jag och jacke vara med linn och viktor! ska klä på mig innan linn kommer hit.

gone baby gone

jättejätte bra film, Kanske lite svårfattad för mig! men när slutet kom föll pusselbitarna på plats. Och när slutet kom började jag gråta som vanligt. Till och med när eftertexten var.



jag och jacke ska sova nu! go natt =)

BADHUSPARKEN

igår var det kanonväder så jag,johanna,ida,emma och eve for in till stan, då for vi på coop och handlade fika och dricka.sen gick vi till badhusparken och låg och lyssna på musik, fika och solade. Där låg vi tills alla moln och en lite regn kom då gick vi till eves pappas lägenhet. Sen gick vi till max och åt =) när vi kom tillbaka till eves lägenhet såg vi hide and seek och next ! idag såg jag och johanna filmen love potion number nine den var bra ;)

har just städat rummet och möblera om, det blev jätte fint! Fick hjälp av Sanna, tack! :)<3



Johanna, evelina,emma och ida på badhusparken


johanna och jag! <3