Valborg

Tjena! Nu sitter jag hos cajsa och pumpar musik i hennes grymma högtalare. Vi ska snart bege oss mot Emma där det blir kubb, grillning och fest med trevligt folk.

Hoppas alla får en bra valborg.


26 april

Blev ett pass på morgonen på S.T.A.R med Sanna, så är lite död i kroppen. Nu ska vi gå på stan och äta lunch.
Hejs!

Kittelfjäll

Idag kom jag hem från en underbar påskhelg i Kittelfjäll. Det var inte så bra åkning, men vi har strålande sol båda dagarna. Igår GICK jag Victor Anders och Fredde upp på toppen av ett fjäll. Tog ungefär två timmar, trodde att jag skulle svimma. Det var så jävla jobbigt att gå upp i snön med pjäxor och bära på skidorna. Kan säga att jag har gode mycket träningsvärk i armarna och benen. När vi väl var uppe på toppen var det så himla skön känsla att man klarat att gå hela vägen, och skidåkningen ner var grymt härlig.

Idag har jag tränat fotboll och nu ligger jag i sängen och läser bloggar. Ska snart sova eftersom jag ska upp klockan 08.00, då ska jag och Sanna iväg och gymma.


Stolt och svettig tjej.

21 april

Igår efter träningen for jag och sov hos Victor. Vi såg film och Vampire Diaries, men var så himla trött så somnade hela tiden. Idag skjutsade han hem mig och nu sitter jag och gör inbjudningskort till min gamla mamma som blir 50 år till sommarn.  Ikväll ska jag vara med Emma, vi försöker komma på nått vi kan göra. Men eftersom dom flesta har farit till bort finns det inte så mycket att göra. Så det blir väl att vi ser film eller nått. Hon smsa just och sa att det blir grillad kyckling till middag, inte dåligt:)

Imorgon far jag och Victor till Hattudden och mest troligt sover där. Vi ska äta grillat med familjen, det blir jävligt gött. Får även träffa lilla Leia, blir kul eftersom jag bara träffat henne en gång. På lördag morgon far jag och Victor till deras stuga i Kittelfjäll och åker skidor. En bra start på lovet!

Vi får väl se när jag skriver nästa gång. Ha en bra påsk allihop!


Påsklov

äntligen påsklov!!!

15 april

Hej! Just nu sitter jag i soffans i lägenhet och ser när Victor spelar nhl 10. Vi har Sanna och Krilles lägenhet till på Söndag. Jävligt skönt! Imorgon blir det en liten mysfest här:) Sitter och taggar upp med musik. På lördag blir det nog bara en myskväll med Victor och på Söndag har jag match i Kalix.

Med andra ord, det här kommer bli en jävligt bra helg. Puss!

hemma

Fast pappa hade med datorn till Åre orkade jag inte blogga.. Så skriver lite kort om veckan!
När vi kom fram var det strålande sol, så vi satte oss i solen ett tag. Sen gick vi ut och åt på en restaurang. Även måndag och tisdag var det strålande sol. Så det var underbart att åka i backarna och sitta ute och fika. Onsdag gick också att åka, men var inte lika bra väder som dom tidigare dagarna. På torsdag blev det regn och jätte blåsigt, så vi for och badade istället. Fredag var det också dåligt väder men vi tog oss ändå ut i backarna.

Egentligen skulle vi komma hem imorgon, men eftersom det var så dåligt väder bestämde vi oss för att fara hem idag istället. Hade iallafall en jätte rolig vecka!

Bilder kommer sen nån gång!

2 april

Igår hade Camilla och Jessica fest i Böle. Tack alla för en trevlig kväll. For till Victor och sov och idag vaknade jag 08.00 och var pigg... Typiskt! Dom hade ingen frukost så vi drog på coop och handlade billys vid niotiden, det var vi och massa pensionärer. Haha! Från tolv till fyra har jag varit i Blåsmark och stått i Cafèt på Fäbodanappet, en pimpeltävling. Ikväll har jag äntligen varit och träffat världens gulligaste Leia. Hon var så liten och söt.

Nu ska jag lägga mig bredvid Victor som redan har somnat. Kring 06.00 drar vi till Åre:) Kommer uppdatera lite där eftersom pappa ska ha med sig internet.

Godnatt!


Stolt faster med lilla Leia ♥

Faster Rebecca

Idag blev jag faster till världens finaste Leia!♥