Brännbollsyran

Drar till Umeå på brännbollsyran med Ida i helgen! Kommer hem på Söndag:)
Ha en bra helg

Måndag

Har varit duktig och gjort massa historia.. Är så glad att jag bara har två historielektioner kvar sen är det över. Så jävla skönt! Har förövrigt bara 5 vanliga skoldagar kvar av tvåan:) På Onsdag far jag och fyra till från klassen till Stockholm. Vi har blivit nominerade till Journalistpriset med skoltidningen "Åssit" som vi gjorde. Vi kommer hem på Torsdag.

Ska äta chokladpuddning nu. Hejs

London

For till London med min familj, mormor, kusin, moster och Terje i Lördags. Vi kom hem i Tisdags. Varför jag inte skrivit nånting om det tidigare är för att det var en konfrimationspresent till Isabel, så hon visste inte nånting om resan. Därför har jag inte vågat skriva nånting.

När hon kom till hotellet var vi redan där, och hon visste inte om att vi var där. Så jag skulle klä ut mig till en servitris och ge henne en kaka. Så Sanna sminkade mig och så gick jag och knacka på, och hon såg inte alls att det var jag. Så det blev lyckat!

Vi har haft en underbar resa med besök på Madame Tussauds, där vi såg en sjukt cool 4d film. Vi har sett Mamma Mia som var så grymt bra!! Vi åt middag på en av Gordon Ramseys kök där vi fick laga en av våra 6 rätter. Vi åkte London Eye och shoppade såklart.

Bilder kommer snart:)

Åre

Lite bilder från Åre.


Skinny love


2 maj

Idag var första dagen för mig och Ida på sjulnässkolan med våran gamla bildlärare. Var helt okej! Kul att träffa alla gamla lärare. På lunchen som var typ tre timmar gick vi till Ida och såg gamla oth-avsnitt och tryckte i oss en gorbys.
Justja, idag fick jag veta att jag fick sommarjobb på Vischan. Rebban får stå och flippa burgare i sommar och rulla fram efter sommarn. Wiiiho!