Match 1 Lidingö-Lillpite

Lillpite startade lite nervöst och kom tidigt i underläge med två mål.
I mitten av 1:a halvlek började spelet fungera riktigt bra ,samspelet mellan
Viktoria Hedkvist och Anna Öhlund resulterade i flera vackra mål så i paus
Var ställningen 10-10. I andra halvlek presenterade sig Rebecka Strandberg på allvar och agerade levande vägg
med flera otroliga räddningar som fick Lidingös flickor att häpna , att sedan LIF:s tjejer
Kom igång med ett fint anfallsspel resulterade i att matchen vanns med 19-23.
Noterbart är att Lidingö spelar i Stockholms elitserie för A-flickor.
Matchens lirare Rebecka Strandberg.

Match 2 Lillpite - Avesta Brovallen.

En match som nog tjejerna trodde skulle bli den lättare av matcherna blev en tät och
Jämn match. Hafsigt spel o en del tekniska fel. Tack vare en igen storspelande Rebecka Strandberg i mål var matchen jämn ändå till slutet då Camilla Holmström klev fram och avgjorde matchen LIF-Avesta 17-16.

Match 3 Lillpite - Härnösand

Inför sista matchen var läget det att, Lillpite var grupp etta vid minst lika. Härnösand var piskade att vinna så att det fanns nerver inblandade var en drift. Lillpite klarade nerverna bäst och tog välförtjänst ledning, 5 mål som mest, men efter några utvisningar hade ledningen krympt till ett mål. Då får HHK straff men missar den, i anfallet efter kvitterar man. När 20 sek återstår får HHK en straff 15-14. Lillpite trycker på efter straffen och får ett frikast då klockan visar 7 sek kvar, i samband med frikast situationen vrider en HHK spelare sitt knä ur led, ambulansen tillkallas och spelarna får 20 minuters vila i omklädningsrummet där taktiken läggs upp.
Vickan Hedqkvist ska ta 3m skottet men passar Anna Öhlund på höger kant.
När matchen blåses igång visar det sig att taktiken gick hem, Anna sätter 15-15 vid stolproten otagbart. För nu? och en vild glädje utbryter bland LIF:s spelare och ledare samt den lilla men högljudda supporter skaran.