helg

efter skolan i fredags for jag till jacke ;) åt taco där, sen sov jag där! på lördagen for jag på strömbacka, jag kolla på media och omvårdnads! Båda verkade jätte kul. Sen for jag tillbaka till jacke och då gjorde vi potatisgratäng och kött (y)
sen på kvällen basta vi och spelade gta!

idag var det skyltsöndag, jag,jennie, eve och emma stod på konstcafèt inne! så vi slapp stå ute i snön. Sen skulle jag och jennifer träna på uppvärmningen som vi har imorgon, men smart som hon är så hade hon glömt pappret -.- men då kom jag på en smart idè så det löste sig! och blev mycke bättre!

godnatt

väcktes nyss av pappa. Hade somnat i soffan klockan 9! och lika torr i munnen som vanligt när jag vaknar eftersom jag inte kan andas ur näsan ;s

jag och pappa skulle och se på min handbollsträning med he var ingen där, så det var nog inställd eller nå ;P

ska sova nu igen. får se om jag överlever natten eller om jag kvävs. godnatt!

torsdag

idag vid matbordet så sa jag att jag behövde skor och jeans. Så då for jag, mamma och sanna in och skulle snabb handla de! Jag hittade, jeans, skor, 3 tröjjor, 1 bh och en viterjacka! :D tack mamma!

Sen idag hade vi möte med fotbollen som jag hade glömt av... och idag är det träning och nu har jag blivit jätte förkyld och hade feber igår! så nu får jag inte träna för pappa säger att jag måste bli helt frisk innan jag börjar träna. men ska kanske fara dit och kolla :)

uppvärmning

just nu håller jag och jennifer på med uppvärmningen vi har på måndag ;-) hittills går det bra :Digår fick vi tillbaka Hk provet, vg! trodde inte jag skulle få de , men det var ju bra!

nu måste jag typ plugga hela tiden till jullovet :o har jätte mycket saker nu.. längtar tills vi har lov.





twilight

i lördags vann vi båda matcherna mot kiruna! haha, andra matchen trodde våra tränare att vi skulle få värma upp 50 min på planen, sen när vi gick ut på plan var det visst 10 minuter kvar -.- smarta! hahah. men det gick ändå bättre typ. Sen for jag direkt till stan till Krille, han lagade jätte god mat till mig sanna och jacke! Sen for vi och såg twilight, det är en av dom bästa filmer jag har sett.. ååh vill se den nu igen!! och vampyren är så snygg :o jag grät under filmen och efter! och det är ingen gråtfilm egentligen ;) haha. Sen for jag och sov hos älsklingen <3

idag följde jag johanna på bingo och sålde lotter och godis. Efter det for vi till mig och baka kladdkaka och varm oboy med grädde. Det blev jätte gott (y) sen såg vi sanningens ögonblick.




;)


Jag, eve, matilda, julia och emelie innan sdol :D

fredag/lördag

igår for jag emma johanna och eve till hennes pappa. vi gick på stan och hitta nå grejjer, jag hittade en klänning, knäsockar och en mascara! Sen åt vi kött och potatisgratäng, det var jätte gott :D Sen kom Matilda och då fixa vi oss.
Sen kom julia och emelie, sen for vi :D det blev dansa heeeeela kvällen, det var jätte kul! kring 12 gick jag och eve hem till hennes pappa och sov.

idag vaknade vi halv 8, sen drog vi till Boden ;) vi mötte Kiruna båda matcherna och vann båda, vi har inte förlorat nån match än. nu sitter jag hos krille, han ska bjuda mig sanna och jacke på middag och sen ska vi och se bio, twilight!




sdol

har nyss varit på träning ;)

imorgon ska jag och eve och sola på vårat hål på rak, sen duschar vi där! Sen efter skolan ska vi ta bussen till stan, ska gå på stan och köpa nå småsaker till sdol. Sen ska vi äta nå gott hos eves pappa ;D sen ska julia och matilda komma, sen ska vi på sdol och daaaaaaaaansa ;)



torsdag

kom nyss hem från skolan :) vi behövde inte ha nån engelska så fick sluta tidigare, eller vi måste göra hemma! jag ska fortsätta läsa min engelska bok ikväll. imorrn är det Fredag, yeeeeeeees ;)

Ikväll ska jag äntligen fara och träna!! :D

onödigt

Det är kiruna vi skulle möta på lördag, råkade skriva kalix.. för er som ville veta! haha

onsdag

Ikväll ska jag vara med emma, vi ska baka nån slags kladdkaka men hon sa att den var godare :D
nu ska jag och sanna göra plättar!

hejs

twilight

nu har jag äntligen gjort bort so redovisiningen, prata i 3 min på svenskan och hk provet ;)
det gick ganska bra! Det blir inte träning för mig ikväll heller ;s är fortfarande lite förkyld och jag ska bli helt frisk innan jag börjar träna igen så jag inte blir sjuk igen!

i helgen ska jag till Boden på sammandrag... vi ska möta kalix-93 och 92! sen ska jag och jacke kaanske följa med krille och sanna och se Twilight, den verkar himla bra!


tidsfördriv

Vad drack du senast: mjölk
Vad gjorde du igår kväll: var me jacke&färgade håret
Hur många hamstrar har du haft: ingen
Har du piercingar? nepp, eller öronen! fast tror dom har växt igen ;P haha
Kan du gå ner i spagat: nej, är vig som ett kylskåp
Vad ska du göra i kväll: sova
Vad ska du göra i morgon: skola/träning
Senaste Inköp: tuggummi och polly
Senaste film: madagaskar
Vad har du i ditt fönster: lampa
Tycker du om att cykla: ibland
Vad ska du göra nu: borde plugga
Vem träffade du sist: sanna
Vad ska du göra sen: plugga
Vem skulle du vilja träffa nu: vet itt
Sjunger du i duschen: yeeeepp
Vem ringde du senast: mamma
Vem ringde dig senast: jacke
Hur länge sov du inatt: ork it räkna
När ska du gå och lägga dig ikväll: kommer säkert bli sent för måste plugga lite till
Vad gjorde du för tre timmar sen: satt säkert vid datorn
Vad skulle du vilja göra nu: ingenaning
Har du badat i år? jo det har jag
Tidsfördriv?
Vad heter du just nu på msn: Rebecca
Vem pratade du senast i telefon med och framförallt, varför? jacke, för att jag ville?
Kär i någon just nu? klart jag är :D
Varför? för han är bäst :)
Känner du någon som heter likadant som dig? jo
Favoritsläkting? vet inte ;)
Morgontrött? jaaa
När är du född?: 1993
Var bor du?: lillpite
Var vill du bo?: just nu vill jag bo här, men sen vet jag inte!y
Har du syskon?: Ja
Nuvarande hårfärg?: mörkbruunt
Riktiga hårfärg?: typ blont
Ögonfärg?: blåå
Vad läser du för bok nu? afrodite
Humör just nu?: trött
Vad har du för parfym idag?: ingen
Vill du ha barn?: jo, men inte nu
Vad ska dom heta? har inte tänkt på det!
Hur stort är ditt rum? nog stort
Har du tv/dator i ditt rum?: båda
Hur många converse allstarskor äger du?: inga
Brukar du vara osminkad i skolan?: ibland

måndag

hemma från Kiruna! men hade feber så jag tränade ingenting :(

har just städat mittt rum & huberts bur! och idag ska jag plugga på So redovisning, hk prov som jag har imorrn! sen måste jag komma på nått som jag ska prata om i 3 min på svenskan.


kiruna

packar och klart. Då bär det av till Kiruna igen.. tåget går från Boden 17.10 , det blir bara jag och eve som åker angelica ska inte med för det har hänt nånting med hennes hand! och vi får se om jag kan träna nånting, hade lite feber imorse..

tågluffare ;-)


caaajsa&jag

ja..... snygga är vi då inte ;-) haha



simpson

nu har jag gjort SO och plugga lite hk! Sen har jag bakat rice crips (oasenkakor) sen såg jag simpson :D älskar de programmet, haha. Jag och Jacke älskar de, och ida hatar de, och vi som skulle ha en simpsons kväll men he har inte blivit än. haha


torsdag

idag känner jag mig lite bättre i halsen :) men det gör fortfarande ont, ibland gör de så ont så jag knappt kan prata! Idag på gympan var jag i gymmet och gjorde nå övningar! blir ingen träning för mig ikväll heller och imorgon far jag till kiruna på läns, och just nu verkar de som att de inte blir nån träning för mig i helgen, men jag får hoppas att jag blir bättre ;) ikväll ska jag göra klart so;n och fortsätta plugga hk, fast de kommer säkert inte bli nånting gjort ;p har inge bättre för mig

Äntligen har snön kommit (Y) längtar tills de går att köra, de kommer bli skit kul med våra turer till yttersta typ ;pp hahahaha

utvecklingssamtal

jag har nyss varit på utvecklingssamtal! jag hatar de ;d hellst när man ska säga va man är bra på. Men de gick iaf bra! ;)


dagens..

DAGENS HUMÖR - trött/sjuk
DAGENS KLÄDSEL - Mjukis och stickad tröja
DAGENS FRISYR - uppsatt
DAGENS MUSIK - coldplay
DAGENS FILM - ingen
DAGENS SAKNAD - mycke
DAGENS LÄNGTAN - jul, min födelsedag och nyår
DAGENS HAT - sjuk och plugga
DAGENS PLANERING - vill baka om jag orkar, och kanske plugga lite hk -.-
DAGENS ÄLSKA - jacke
DAGENS VILL - bli friiisk

sjukling

ingen skola för mig idag.. Pappa tycke jag skulle stanna hemma! Och nu har jag smittat jacke med (y) fast han får skylla sig själv att han ville pussa mig när jag var sjuk :D

idag ska jag göra klart so och plugga lite HK, och kanske se nån film ;-) hade bra.




pepparkakor + mjölk

det blev ingen träning idag pga min hals =( idag skulle jag egentligen plugga hk! men ist kom älsklingen hit! vi åt pepparkakor och chokladbollar :D har just duschat , och vi ska typ gå och lägga oss nu för båda var så trötta :D


doppa pepparkakor i mjölk - he jär göööttt ;D




tisdag

idag på skolan hade jag bara matte, hk och bild (y) var ju på vårdcentralen och tog nå prover. Jag hade då inge halsfluss som tur var :D hon sa att jag kunde ha nå virus eller nå, Får hoppas att de snart blir bättre.

Idag på hk:n har vi gjort tacopaj, min och eves blev jääävligt god!


ont ..

åh , jag blir så sur! kan inte äta nånting gott .. tänker mer på hur ont de gör än hur gott de är!
Och det som gör mest ont är min blemma som jag har på tungan som ligger och skrapar mot tänderna, och när jag äter nå så svider de jätte mycke så jag kan inte äta de ;s och snart har jag haft de här en vecka ... inatt vakna jag klockan 3 av att jag hade jätte ont och kunde inte sova, måste ha bitit på den eller nått ;o

nej nu ska jag sluta klaga ;)




måndag

jag har nyss varit me emma och eve, Vi bakade till föräldra mötet idag som vi skulle sälja ;-) sen spelade vi wii, råkade slå eve med en av dosorna (a) hahahah

imorgon ska jag till vårdcentralen halv 10 typ och ska se om jag har halsfluss. Hoppas att jag inte ha de, är ju läns till helgen!


stress

har suttit skit länge och gjort so-arbetet som ska va klart till imorgon om i och u länderna, och he går inte fort för mig ;-) åh! det är inte kul .. Och sen fick ringde emma och sa att vi skulle hinna baka till imorrn ;oo Och sen vill jag och se sgif-lif i sjulnäs klockan 8.

äh nu ska jag gå och baka så hinner jag kanske se matchen! :)

lördag

har just duschat , jacke har farit på fotbollsavslutning! dom har avslutning på Vischan ;o hahah, ikväll ska vi laga mat hos emma :D sen vet jag inte vad vi ska göra, om de är nån som vill va med oss äre bara ni ringer eller sms;ar (y)

nu måste jag fixa lite saker, hejdå!


skolkatalogen

yyey, äntligen har skolkatalogen kommit! ;D haha, så nu blir de att kolla i den 10000 ggr.

ikväll var alla jävligt bra i idol, fanns ingen som inte var bra. Tyckte de var bra att lars åkte ut eftersom han ville de typ, men jag vet att han är bättre än vad han var i idol och hoppas ändå att han får typ skivkontrakt eller nånting, för jag tyck om han. haha

Ska sova nu. Godnatt


jakob widman <3

heelg

nu har jag praoat klart på coop! Veckan gick fort och det har ändå varit kul (y) jag fick sluta halv 2 idag :D när jag sluta fick ja en påse me en stor dricka, chipspåse, godis och en filt. haha :) dom tyckte iaf jag hade varit duktig och han nämnde nånting om sommarjobb ;o men vet inte hur de blir med det =) han visste inte riktigt om dom skulle ta emot 16 åringar, men han sa att jag typ skulle skriva en lapp om mig själv och lämna in. haha

ikväll är det idol! ;D

torsdag

imorrn är det sista dan på coop :D ikväll efter träningen ska jag sova hos eve igen har sovit där hela veckan men då har jag fått sova en timme längre och inte behövt åka buss (y)

äntligen helg, min första lediga helg från handbollen sen jag var på sm i härnösand så he blir skööönt! ;) Men måste hinna göra klart i och u länderna till Måndag ;s äh jag får försöka hinna de på Söndag!

rubrik

har inte orkat skriva nått på länge :)

vi har ju varit i kalix på läns, gick bättre än väntat! kom fyra. Och där uppe var det snööö, vill också ha de ;-) aja, det var iaf kul där!

jag har ju börjat praoa på coop forum, det är faktiskt roligt och jätte trevlig personal (y) jag kom till eve igår efter träningen och sov hära så kunde vi sova längre för hennes pappa bor i stan. Och idag ska jag också sova hära :D har just grattat hennes pappa som fyller 50 år, han fick en elgitarr och kan inte spela men jag lovar att han kommer bli en rockstjärna som han vill! hahahha, han är min idol iaf!! :D



ni får vrida skallarna! ;-)